Bubble Shooter

en 1001 andere gratis online

behendigheid spelletjes

spelletjes!
1001 Spelletjes

Bubble Shooter

Advertentie overslaan in: 00:00
Meer leuke spelletjes spelen
Bubble Shooter 3
Tap The Bubble 2
Bubbles Shooter
Bubble Shooter Online
Bubble Hamsters
Bubble Held 3D
  • Spelletjes: 18.178.084x
  • Waardering:
Bubble Shooter

Het spelletje Bubble Shooter speel je alleen met de muis. Richten doe je door met de muis naar links of rechts te bewegen. Als je klikt, schiet je de bubbel daadwerkelijk in de richting waarnaar je de muis bewogen hebt.

Het doel van Bubble Shooter is om bubbles met dezelfde kleur tegen elkaar aan te schieten. Zodra er 3 of meer bubbles met dezelfde kleur tegen elkaar aan komen, dan knappen ze en scoor je punten. Hoe meer bubbles je tegelijk laat knappen, hoe meer punten je verdient.

Probeer het speelveld helemaal leeg te spelen! Maar let op! Voor elke vijfde bubbel die je schiet en niet kunt verbinden, zal Bubble Shooter een nieuwe lijn bubbels toevoegen. Hierdoor zal het spel, naarmate je meer fouten maakt, steeds moeilijker worden. Als er nog maar een paar regels zijn, is het mogelijk om een kleur bubbels helemaal weg te schieten. Dit is mogelijk door ze te groeperen en ze in een keer weg te schieten. Als er namelijk geen bubbels meer zijn, in een specifieke kleur, blijven ze weg en komen ze ook niet meer terug.

Raken de bubbels de bodem van het speelveld? Dan heb je verloren en ben je af!

Bubble shooter tips en trucs
1. Aan de linkerkant zie je de volgende bubbel kleur die je kunt schieten.
2. Je kunt de randen van het speelveld in je voordeel gebruiken. Bubbels stuiteren er namelijk op terug, waardoor je bubbels naar moeilijke te bereiken plekken te kunt schieten. Bekijk goed je opties en neem de tijd, je wordt namelijk niet gestraft voor het gebruikmaken van veel tijd.
3. Overweeg al je opties. Er is namelijk geen tijdslimiet, maak hier gebruik van en schiet de bubbels rustig naar de juiste plaats.
4. Maak een combinatie van bubbels die hangen aan een rij van een specifieke kleur. Schiet je hierna het bovenste deel van de rij weg? Dan zal alles eronder ook verdwijnen.
5. Een ander strategisch element, dat het overwegen waard is, is het feit dat zodra een bepaalde kleur uit het spel Bubble Shooter weggespeeld is, deze kleur bubbels niet meer terug zal komen. Door minder kleuren te gebruiken, wordt het spel automatisch minder complex en zal je in staat zijn nog meer punten te verdienen.
6. Zijn er nog maar 2 of 3 kleuren over? Speel de kleuren dan niet zo snel mogelijk weg, maar maak van de gelegenheid gebruik om relatief makkelijk veel extra punten te scoren!

Spel besturing
Gebruik je muis om te richten en de linkermuisknop om een bubble te schieten.

Gebruik je muis om te richten en de linkermuisknop om een bubble te schieten.

Categorieën
Behendigheid > Bubble shooter
Behendigheid > Richten & schieten
Overige > Mobiele en tablet
Spel afbeeldingen en video's
Bubble ShooterBubble ShooterBubble Shooter 2Bubble Shooter 3
Bewaar highscores, plaats reacties op spelletjes, sla uw favoriete gratis spelletjes op en nog veel meer! Meld je vandaag nog gratis aan!

Geboortedatum:


Captcha
Niet leesbaar? Vernieuw tekst.

Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden, inclusief het gebruik van Cookies.


Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Of login met een bestaand account!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem! Vraag via het onderstaande formulier meteen een nieuw wachtwoord aan!
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Of login met een bestaand account!