Op 1001Spelletjes.nl vind je alle spelletjes gemaakt en ontwikkeld door Zylom. Deze zijn natuurlijk altijd en overal gratis online te spelen.

Zylom is een bedrijf dat opgericht is in Eindhoven in 2001 en ontwikkelt spelletjes voor de desktop, tablet en mobiele telefoon. In 2006 is Zylom overgenomen door het Amerikaanse RealNetworks Inc. Sindsdien is Zylom ook wel bekent als GameHouse.

De spelletjes van Zylom / GameHouse zijn opgesplitst in downloadspellen en gratis online spelletjes. De downloadbare spelletjes heten Deluxe games en zijn de volledige versies van de spellen met alle levels en opties.

De meest bekende Zylom spelletjes, zijn de spelletjes uit de Delicious reeks, waarin je een winkel en/of restaurant moet beheren. Andere bekende spelletjes zijn onder andere Bejeweld, Bookworm, Mahjong fortuna, Zuma en Jewel Quest.

Op 1001spelletjes.nl speel je de beste gratis online spelletjes. Elke dag worden er nieuwe gratis online spellen toegevoegd, waaronder actie spelletjes, avontuur spelletjes, bordspellen & kaartspellen, spelletjes voor meisjes, multiplayer spelletjes, puzzel spelletjes, race spelletjes, behendigheid spelletjes, sport spelletjes en nog veel meer verslavende online gratis spelletjes.

Een spel dat je gespeeld hebt kun je beoordelen, je kunt een opmerkingen en/of reactie hierover plaatsen, de door jou behaalde highscore opslaan en zie hoe je presteert ten opzichte van je vrienden en alle andere 1001spelletjes.nl leden, je kunt je favoriete games delen met je vrienden op Facebook, Twitter en meer... Tijd voor een leuk gratis spelletje?

Met 1001 gratis online spelletjes beschikbaar om direct te spelen en nieuwe spellen die elke dag toegevoegd worden, wordt het vinden van het spel dat jij wilt spelen kinderspel!

Bewaar highscores, plaats reacties op spelletjes, sla uw favoriete gratis spelletjes op en nog veel meer! Meld je vandaag nog gratis aan!

Geboortedatum:


Captcha
Niet leesbaar? Vernieuw tekst.
Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden, inclusief het gebruik van Cookies.

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Of login met een bestaand account!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem! Vraag via het onderstaande formulier meteen een nieuw wachtwoord aan!
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Of login met een bestaand account!