Blackjack kan gezien worden als de casinoversie van het alom bekende eenentwintigen. Ook bij Blackjack gaat het erom via kaarten eenentwintig punten te halen. Als je dichterbij de eenentwintig punten komt dan de bank, maar niet méér dan eenentwintig punten hebt, dan heb je gewonnen! Het doel is dus om te winnen van de bank. Maar kijk uit! Heb je meer dan eenentwintig punten? Dan heb je altijd verloren! De waarden van de Blackjack kaarten zijn; de Koning, Vrouw en Boer zijn 10 punten waard. Een Aas is 1 of 11 punten. En de overige kaarten hebben de puntwaarde die op de kaart zelf staat (2 t/m 10).

Op 1001spelletjes.nl speel je de beste gratis online spelletjes. Elke dag worden er nieuwe gratis online spellen toegevoegd, waaronder actie spelletjes, avontuur spelletjes, bordspellen & kaartspellen, spelletjes voor meisjes, multiplayer spelletjes, puzzel spelletjes, race spelletjes, behendigheid spelletjes, sport spelletjes en nog veel meer verslavende online gratis spelletjes.

Een spel dat je gespeeld hebt kun je beoordelen, je kunt een opmerkingen en/of reactie hierover plaatsen, de door jou behaalde highscore opslaan en zie hoe je presteert ten opzichte van je vrienden en alle andere 1001spelletjes.nl leden, je kunt je favoriete games delen met je vrienden op Facebook, Twitter en meer... Tijd voor een leuk gratis spelletje?

Met 1001 gratis online spelletjes beschikbaar om direct te spelen en nieuwe spellen die elke dag toegevoegd worden, wordt het vinden van het spel dat jij wilt spelen kinderspel!

Bewaar highscores, plaats reacties op spelletjes, sla uw favoriete gratis spelletjes op en nog veel meer! Meld je vandaag nog gratis aan!

Geboortedatum:


Captcha
Niet leesbaar? Vernieuw tekst.
Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden, inclusief het gebruik van Cookies.

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Of login met een bestaand account!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem! Vraag via het onderstaande formulier meteen een nieuw wachtwoord aan!
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Of login met een bestaand account!