Klondike

en 1001 andere gratis online

multiplayer spelletjes

spelletjes!
1001 Spelletjes

Klondike

Advertentie overslaan in: 00:00
Meer leuke spelletjes spelen
Puzzle Inlay
Aloha Solitaire
Snake Escape 2
Atomica
Big Money
Caramba!
  • Spelletjes: 47.952x
  • Waardering:
Klondike

Het avontuur begint! Het spel over een jonge avonturier die op zoek is naar zijn lang verloren vader. Met niets meer dan een paar brieven zijn vader, gaat op zoek, zonder te weten hoe lang het duurt om antwoorden te krijgen. Hij zal een groot aantal taken en tests van moed moeten volbrengen, voordat hij het pad naar zijn vader zal vinden. Reis met hem mee en maak het spannendste avontuur van je leven mee. Ontmoet lokale stammen en maak gebruik van hun kennis om zo de mooiste plekjes van Noord-Amerika te ontdekken. Alleen met hard werken en moed zal je de moeilijkheden overleven die het leven in de wildernis voor jou klaar heeft.

Je zult niet alleen op zoek gaan naar de verloren expeditie van je vader, je zult ook de mogelijkheid hebben om talloze schatten te vinden. Maar wees voorzichtig - mensen zijn wel vaker gestorven op zoek naar goud. Vecht je een weg door de besneeuwde landschappen, de wind fluitend rond je oren, en zorg ervoor dat je niet afwijkt van het pad. Al bij al zal het een fantastisch avontuur voor iedereen worden, met voldoende middelen om de noodzakelijke taken te volbrengen. Je zult worden beloond voor het harde werk met de mogelijkheid om je eigen stad te stichten in de Blue Mountain Valley, waar je zelfs burgemeester kunt worden. Wie weet, alles is mogelijk in Klondike.

Categorieën
Avontuur > Boerderij
Avontuur > Simulatie
Multiplayer > Boerderij
Multiplayer > Virtuele werelden
Overige > Mobiele en tablet
Overige > Plinga
Bewaar highscores, plaats reacties op spelletjes, sla uw favoriete gratis spelletjes op en nog veel meer! Meld je vandaag nog gratis aan!

Geboortedatum:


Captcha
Niet leesbaar? Vernieuw tekst.

Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden, inclusief het gebruik van Cookies.


Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Of login met een bestaand account!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem! Vraag via het onderstaande formulier meteen een nieuw wachtwoord aan!
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Of login met een bestaand account!