Tetris is een verslavende puzzelspel dat ons universele verlangen om orde te scheppen in chaos omarmt. Het spel Tetris werd in 1984 gecreëerd door Alexey Pajitnov. En is een spel ontstaan op basis van Alexey's ervaring met programmeren en zijn voorliefde voor puzzels. Hierna werd Tetris een van de meest succesvolle en herkenbare spellen ter wereld. En is op vrijwel elk beschikbaar spelplatform verscheen.

Het doel van Tetris is om zoveel mogelijk punten te scoren door horizontale lijnen met blokken te vullen en te laten verdwijnen. De omlaag vallende Tetris blokken dienen in het speelveld gedraait, verplaatst en op de juiste plaats geplaatst te worden. Lijnen worden gewist wanneer ze geheel gevuld zijn met blokken.

Op 1001spelletjes.nl speel je de beste gratis online spelletjes. Elke dag worden er nieuwe gratis online spellen toegevoegd, waaronder actie spelletjes, avontuur spelletjes, bordspellen & kaartspellen, spelletjes voor meisjes, multiplayer spelletjes, puzzel spelletjes, race spelletjes, behendigheid spelletjes, sport spelletjes en nog veel meer verslavende online gratis spelletjes.

Een spel dat je gespeeld hebt kun je beoordelen, je kunt een opmerkingen en/of reactie hierover plaatsen, de door jou behaalde highscore opslaan en zie hoe je presteert ten opzichte van je vrienden en alle andere 1001spelletjes.nl leden, je kunt je favoriete games delen met je vrienden op Facebook, Twitter en meer... Tijd voor een leuk gratis spelletje?

Met 1001 gratis online spelletjes beschikbaar om direct te spelen en nieuwe spellen die elke dag toegevoegd worden, wordt het vinden van het spel dat jij wilt spelen kinderspel!

Bewaar highscores, plaats reacties op spelletjes, sla uw favoriete gratis spelletjes op en nog veel meer! Meld je vandaag nog gratis aan!

Geboortedatum:


Captcha
Niet leesbaar? Vernieuw tekst.
Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden, inclusief het gebruik van Cookies.

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Of login met een bestaand account!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem! Vraag via het onderstaande formulier meteen een nieuw wachtwoord aan!
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Of login met een bestaand account!