1001 Spelletjes - Elke dag 1001 gratis spelletjes spelen op 1001Spelletjes.nl!
De nieuwste gratis spelletjes speel je dagelijks op deze website vol met +6.000 spellen.
1001 Spelletjes

Gratis website spelletjes

1001 Melkflessen

1001 Melkflessen

Jij bent Ronnie de melkman en het is aan jouw om deze stad te voorzien van melk. Want de mensen willen melk bij hun ontbijt. Hoe sneller je hun de melk brengt hoe meer punten het je oplevert. Maar het is niet zo makkelijk, want de stad is nogal een doolhof en je hebt slechts 3 minuten om zoveel mogelijk melk af te leveren. Heb jij het in je om deze stad van melk te voorzien?

1001 Zombies

1001 Zombies

Probeer te overleven! Vind de vier verschillende wapens in de stad en voer missies uit voor extra punten!

Overleef bijvoorbeeld op een plek voor een bepaalde tijd. Of vermoord het aantal aangegeven zombies binnen de aangegeven tijd, tijdens een Rampage. Natuurlijk ontbreekt de missie, om zo snel mogelijk van A naar B zonder dood te gaan, ook niet!

Met een mega groot speelveld, diverse soorten landschappen, gebouwen en paden is overleven en uitvoeren van de verschillende missies nog niet zo makkelijk!

Small Rally Trophy

Small Rally Trophy

SRT (ofwel Small Rally Trophy) is een 3D race game waarbij je door miniatuur werelden racet. Zo race je over een pooltafel, door een keuken en studeerkamer. Race met een blauwe Ford Mustang tegen diverse concurrenten en verbeter de snelste tijd!

Asteroid Miners

Asteroid Miners

Ooit op een dag zal de aarde geen grondstoffen meer bevatten! Hengel zoveel mogelijk olie, goud en diamanten binnen. Exploiteer en heers over het universum!

1001 Caged Animals

1001 Caged Animals

1001 caged animals is een snelle bejeweled variant van het klassieke 3-op-een-rij-spel. Selecteer minimaal 3 dezelfde dieren om deze te redden. Speel sleutels vrij door het maken van grote combinaties. Sleutels laten een grote groep verschillende dieren in een keer vrij. Het maken van een korte keten kan resulteren in een lege kooi die niet meer te combineren en gebruiken is. Heb je 100 dieren van een en dezelfde soort bevrijd, dan speel je een bonus vrij, hiermee kunnen alle overgebleven dieren van hetzelfde soort in een keer bevrijd worden!

1001 Piraten

1001 Piraten

Je eilanden worden aangevallen door duizend-en-een piraten. Bescherm je schatten tegen het kwaad! Verdedig 12 verschillende eilanden en versla alle aanvalsgolven. Je zult je eilanden moeten beschermen tegen zwarte schepen, spookschepen, luchtschepen, onderzeeërs en veel meer. Want deze hebben maar een doel, namelijk; je schatten roven!

The JellyBean Team

The JellyBean Team

De JellyBean wereld wordt aangevallen. Meteorieten, raketten, mijnen en atoombommen worden jouw kant op gestuurd. Jij bent één van de vier leden van het eliteteam. Je doel? Je wereld te beschermen! Kies tussen Wash, Victor, Eliza of R-dog. Ieder heeft zijn eigen wapen en eigen kwaliteiten. Zo is Victor heel sterk met zijn shotgun, en heeft Eliza veel kogels in haar minigun, maar is R-dog heel snel maar minder krachtig en Wash is het meest gebalanceerd van alle teamleden.

Bewaar highscores, plaats reacties op spelletjes, sla uw favoriete gratis spelletjes op en nog veel meer! Meld je vandaag nog gratis aan!

Geboortedatum:


Captcha
Niet leesbaar? Vernieuw tekst.

Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden, inclusief het gebruik van Cookies.


Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Of login met een bestaand account!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem! Vraag via het onderstaande formulier meteen een nieuw wachtwoord aan!
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Of login met een bestaand account!