Zylom spelletjes

Op 1001Spelletjes.nl vind je alle spelletjes gemaakt en ontwikkeld door Zylom. Deze zijn natuurlijk altijd en overal gratis online te spelen.

Zylom is een bedrijf dat opgericht is in Eindhoven in 2001 en ontwikkelt spelletjes voor de desktop, tablet en mobiele telefoon. In 2006 is Zylom overgenomen door het Amerikaanse RealNetworks Inc. Sindsdien is Zylom ook wel bekent als GameHouse.

De spelletjes van Zylom / GameHouse zijn opgesplitst in downloadspellen en gratis online spelletjes. De downloadbare spelletjes heten Deluxe games en zijn de volledige versies van de spellen met alle levels en opties.

De meest bekende Zylom spelletjes, zijn de spelletjes uit de Delicious reeks, waarin je een winkel en/of restaurant moet beheren. Andere bekende spelletjes zijn onder andere Bejeweld, Bookworm, Mahjong fortuna, Zuma en Jewel Quest.

Bewaar highscores, plaats reacties op spelletjes, sla uw favoriete gratis spelletjes op en nog veel meer! Meld je vandaag nog gratis aan!

Geboortedatum:


Captcha
Niet leesbaar? Vernieuw tekst.

Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden, inclusief het gebruik van Cookies.


Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Of login met een bestaand account!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem! Vraag via het onderstaande formulier meteen een nieuw wachtwoord aan!
Nog geen account? Maak er één gratis aan!
Of login met een bestaand account!